Om os

CalcioC drives og ejes af Jens Brøchner Jensen, der med mere end 30 års erfaring fra store internationale virksomheder som HP, Panasonic, PWC og Staples, samt mindre mellemstore virksomheder som L'EASY og Kinovox-Benum har et solidt grundlag for at rådgive inden for strategisk udvikling.  

Erfaring fra større fusioner som Compaq/HP, Staples/Lyreco og virksomhedssammenlægninger af bl.a. Kinovox og Benum, giver både en kommerciel og juridisk erfaring i optimering og skabelse af synergi.

Erfaring af virksomhedsopstart fra bl.a. L'EASY erhverv, Benum's forretning i Danmark og Sverige samt rekonstruktion af Staples og Kinovox vægter tungt på CV'et.

Stor erfaring fra implementering af nye forretningsområder, bl.a. lancering af DVD mediet i europa, Windows CE baserede produkter og meget mere.

Lang erfaring som salgsdirektør, Adm direktør og som professionelt bestyrelsesmedlem sikrer kvalificeret rådgivning hele vejen rundt.

Jens Brøchner Jensen er, udover uddannet inden for økonomi, ledelse og jura, uddannet UEFA licens fodboldtræner og har mere end 20 års erfaring med talentarbejde og spillerudvikling, samt kluboptimering og drift.