Tre fagområder er hvad vi kan
- så kan vi gøre os umage

For os er det vigtigt, at vi tilfører værdi. Derfor skal vi som konsulenthus sikre, at det vi arbejder med, også er noget vi ved noget om.
 Vi arbejder med tre forretningsområder, selvom det lyder simpelt, dækker det bredt og kan tilføre værdi mange steder i din virksomhed.

Virksomhedsrådgivning:

Vi er specialister i change management. Hjælp i forbindelse med fusioner og virksomhedssammenlægninger, udarbejdelse af salgsstrategi og go-to-market model, organisations- og procesoptimering.

Vi vejleder hvor behovet er, og fungerer som en strategisk samarbejdspartner for bestyrelse, ejere og ledelse.

Vi sammensætter teamet af specialister efter opgaven – og sikrer dermed den bedst kvalificerede rådgivning til den enkelte opgave.

30 års erfaring både store internationale, skandinaviske og mindre lokale, giver os de rigtige forudsætninger for at hjælpe organisationen videre.


Sports management:

Calcio er italiensk for fodbold. C for consulting – sports- og foreningslivet består ofte af frivillige ild-sjæle med passion for deres sport – hvorfor drift og udvikling af klubben ikke er i højsæde og dermed ende som et stopklods for klubbens udvikling.

Langsigtede planer bliver ofte nedprioriteret i forhold til den daglige drift, og det kan være en udfordring at rekrutere frivillige.

Calcio C er en af markedets mest erfarne rådgivningsvirksomheder inden for sports management, træneruddannelse, trænerrådgivning, klubudvikling, bestyrelsesrådgivning m.v. 

Uanset om klubbens bestyrelse har brug for hjælp til strategi- og investeringsplan, licensansøgninger, driftsoptimering eller trænerudviklingsplaner kan vi hjælpe.

CalcioC hr mere 25 års erfaring med kluboptimering på både bredde og eliteniveau – det giver os de bedste forudsætninger for at hjælpe der, hvor der er behov.

Calcio C tilbyder konsulentydelser på interim basis for klubber, foreninger og privatpersoner.

Interim vikarservice:
Mangler du en medarbejder til midlertidige konkrete opgaver, eller har du behov for hjælp indtil den rette person er fundet ? Vi har en bred base af kompetente medarbejdere i vores netværk, som kan hjælpe.

kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe.